Zingen is altijd al een grote passie geweest van Ruth

ze deed al mee aan competities op de basisschool en won die ook vaak. 

Ze deed mee aan wedstrijden bij muziekclubs en speelde mee met livebands op het voortgezet onderwijs. Nadat ze haar universitaire graad had behaald in de richting Biologie, startte ze in Dubai met de Tender Touch band op contractuele basis gedurende een aantal jaren; dagelijks werden optredens verzorgd. Daarna begon ze haar carriere bij de Soundwaves band; de band trad op contractuele basis dagelijks op. Ruth en de band werden vertegenwoordigd door de grootste agent voor bands in het Midden-Oosten, Gatchalian Enterprises. Gedurende 7 jaar werden shows verzorgd met boekingen in 5-sterren hotels, restaurants, pubs en amusementsparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit en Yemen. Bovendien waren er veelvuldig concerten tussendoor in Egypte en Brunei. Ruth treedt nu al geruime tijd op in Duitsland, Nederland en België, onder begeleiding van orkest-cd’s en haar eigen geluidstechnicus, als allround solozangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen, reunies etc.

Waarom Ruth?

dsc_4382exp-copy
  • Er gaat niets boven een live optreden door een live artieste met DJ. Ze heeft zo’n uitgebreid repertoire dat geen enkele live band er mee kan concurreren.
  • Ze is een zeer ervaren artieste. Met meer dan 20 jaar podiumervaring weet ze exact wat de mensen willen en nodig hebben qua muziek.
  • Als een allround zangeres voorziet ze in de muziekbehoefte van uw gasten, ongeacht de leeftijd, op elk feest of evenement. Ze zingt eigenlijk bijna alles van Jazz tot rap, van Latijns tot rock etc.
  • Ze weet hoe ze een vrolijke/gezellige ambiance kan laten ontstaan, die uitnodigt om te gaan dansen en maximaal te genieten.
  • Haar energie is zo aanstekelijk dat de jonge vent of jonge meid in iedereen weer naar boven komt.
  • Met haar flexibiliteit en creativiteit kan ze invulling geven aan de meest uiteenlopende wensen en zo assisteren met het uitwerken van uw ideeën op haar eigen persoonlijke benadering.
  • Dit is zeker de meest levendige en vrolijke one-man-show die U nodig heeft op uw feest zodat iedereen er nog lang over napraat.

Referencies

Ruth heeft waanzinnig veel kleur gegeven aan die avond met allerlei soorten muziek: voor elk wat wils!
Charles en Sarah Kuipers
Bruiloft
Kwalitatief zingen en entertainen, maximale ambiance ! Getest en ten eerste aan te bevelen !
Mina Siason
Organisatrice België
Ik krijg kippenvel van jouw uitvoering van ‘beautiful’, mensen hebben heerlijk gedanst
Muriel Kef
Voorzitter Bausch & Lomb Social Club Barbecue Avonden 2012&2015
Wat een flexibele stem! Men vroeg waar ik je gevonden heb.
Margriet en Dirk Corbie
Feest 30e Trouwdag
Bedankt dat je onze bruiloft onvergetelijk hebt gemaakt.
Johan en Maricel Verhei
Bruiloft
TOP
Call Now ButtonBel nu voor meer informatie