Donderdag 21 juli is de 14e editie van de Gaypride Amersfoort. Het thema is ‘Passie Voor Vrijheid’.

Sumo W draait tussen de optredens door de meest dansbare platen op het podium wat over de waterput op de Hof wordt gebouwd. Het programma wordt gepresenteerd door drag queens Lady Galore en Miss Patty Pam-Pam. Zij brengen ook enkele acts.

Als klein meisje stond Sharon Heer met de haarborstel in haar kamertje voor de spiegel te oefenen. Opgegroeid in de jaren ’80 betekent zeker liefde voor de muziek uit die tijd. Maar Sharon houdt ook van rock (Anouk), soul (Stevie Wonder, James Brown) en Nederlandstalige nummers (Hazes, Ruth Jacott) mogen ook zeker in haar repertoire niet ontbreken.

STORM3 bestaande uit Devon, Patrick en Koen. Zij werken samen met de producers die ook achter namen als Michael Jackson, Kylie Minogue, Ace of Base, George Michael en Agnes Carlsson ( Release Me) staan. STORM3 is klaar om heel Nederland kennis te laten maken met hun aanstekende beats en optredens!

DJ Grandezza is een jonge DJ die snel grote stappen heeft gemaakt. Twee jaar geleden durfde hij zich nauwelijks slaapkamer DJ te noemen, nu is hij in heel Nederland te zien. Hij heeft een eigen unieke stijl van draaien, waarin hij in een hoog tempo verschillende muziekstijlen afwisselt. Grandezza weet hoe je een gaaf feest maakt!

Ruth Galura is de enige die de exacte originele toonhoogte en kracht van de stem van Shirley Bassey benadert. Deze personificatie van Shirley Bassey is een internationale zangeres die al jaren over de hele wereld optreedt. Een bezoeker van haar show verwoordde het ooit: deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel! Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem. Maak kennis met de fenomenale koningin van glitter en glamour.

De Amersfoortse DJ Quino sluit de Gaypride Amersfoort 2016 af met zijn beats. Al op jonge leeftijd werd zijn talent voor dance ontdekt en sinds die tijd ontwikkelt hij zich in razend tempo. Momenteel studeert hij aan het conservatorium waar hij zijn skills in het mixen en produceren verder ontwikkelt.

Het hele programma van de Gaypride Amersfoort is te vinden op www.gayprideamersfoort.nl

TOP
Call Now ButtonBel nu voor meer informatie