Feiten en Vragen

Hoe lang treedt ze op, c.q duurt haar optreden? 3 Setten van 60 minuten en 20 minuten gedurende het eten
Hoe lang is haar pauze? Ze neemt meestal een pauze van 10 minuten, afhankelijk van een eventueel programma
Is er muziek gedurende haar pauze? De geluidstechnicus verzorgt muziek zodat er non-stop muziek beschikbaar is.
Voor hoeveel mensen kan er aan geluidsinstallatie worden aangeboden? Het geluid/ de geluidsinstallatie is geschikt voor 50- 300 mensen met verlichting.
Hoe laat komt Ruth aan op het feest? Altijd zeker een uur voor haar optreden; de geluidsman is dan al geruime tijd bezig het optreden voor te bereiden.
Hoe lang is ze aanwezig met haar geluidsman/DJ? Het maximale is 6 uren.
Is haar prijs inclusief reiskosten? Ja, maar alles van te voren in overleg.
Ik heb een thema voor mijn feest; kan ze ook alleen liedjes zingen die alleen betrekking hebben op mijn feest? Dat kan zeker; sterker nog, ze doet kostuums aan in overeenstemming met het thema van het feest, en zingt dan ook op bijvoorbeeld feesten van de 70’s, 80’s of Latijns en modern.
Ik wil mijn feest uniek maken en mijn familie en vrienden verrassen; kan ik bij haar een speciale act aanvragen en hoe lang kan die duren? Jazeker, er kan een keuze worden gemaakt uit diverse ‘special acts’, te weten Lady Gaga, Jennifer Lopez, Diana Ross, Nicky Minaj en bijvoorbeeld Madonna als een verrassende opening of als een gedeelte in uw programma. Een act duurt ongeveer 5-10 minuten.
Kan ik haar vragen een lied te zingen wat niet in haar repertoire staat? Dat is geen probleem, komt vrij veel voor, mits ruimschoots voor de tijd doorgegeven.
TOP
Call Now ButtonBel nu voor meer informatie